1. Hem
  2. Displayer och autostyrning
  3. CFX-750
  4. CFX-750 – Kalibrering av touch

CFX-750 – Kalibrering av touch

Följande beskrivning guidar dig igenom kalibrering av touchskärmen på skärmen CFX-750.

CFX-750

1. Starta displayen
2. Tryck på inställningsknappen uppe till vänster
10
3. Tryck på system längst ner till höger
11
4. Tryck på ”Återkalibrera Touchskärm”
12
5. Ta en bläckpenna utan spets eller liknande (OBS: INGET MED VASS SPETS) och tryck så noga du kan i mitten av krysset som kommer upp i skärmen!13

6. Krysset kommer flytta sig 5-6 gånger, efter det att sekvensen är fullbordad kommer du tillbaka till ”system-sidan”

7. Backa ut till fältbilden, du är nu klar med kalibrering av touchdisplayen.