Checklista – TMX-2050

Följande checklista för TMX-2050 är till för att se till att din utrustning är fullt fungerande innan säsong.

1. Swipa nedåt ifrån vänstra översta hörnet för att kunna se GNSS informationen. GPS/GNSS källa kan vara något av följande beroende på vilken signal du ska använda:
    EGNOS / RangePoint RTX(15) / Centerpoint RTX(4) / RTK

Grön symbol för satellit visar GNSS-signal
    Gul symbol indikerar inte tillräckligt noggrann signal
    Röd symbol indikerar att mottagaren ej får nån satellitkommunikation

2. När displayer kopplade till autostyrning startas ska det alltid komma upp en varning angående styrningen om kommunikation finns. Provkör även autostyrningen på en riktig AB-linje. Om fel uppstår prova alltid med att starta om enheten.

3. Finjustering av styrning görs i fält med hjälp av vår DataVäxt-Support 0514-65210.