1. Hem
  2. Programvaror
  3. LogMASTER
  4. Felsökning konstantspänning till LogMASTER

Felsökning konstantspänning till LogMASTER

Om det saknas konstantspänning till LogMASTER:

• kontrollera säkringen som sitter på kabeln till LogMASTER. Det är inte likadana kablar till alla fordon, se exempel nedan.
  • Säkring trasig, byt ut.
  • Säkring hel, lossa då kontaktstycket till LogMASTER och kontrollmät om det finns 12V på stiftet med den röda kabeln.
  • Om det inte finns 12V kontrollera var kabeln är kopplad på traktorn och om det är en säkring i traktorn som är trasig till konstantspänning eller om kabeln har någon skada.
  • Det finns 12V på stiftet i kontaktstycket, men visar inte konstantspänning på fordonet i Dataväxt appen eller under LogMASTER i Dataväxt programmet. Kontakta Dataväxt genom att klicka på chatsymbolen längst ner till höger så hjälper vi dig!
Uppdaterad den 7 september, 2021