1. Hem
  2. Programvaror
  3. LogMASTER
  4. Felsökning tändningsspänning till LogMASTER

Felsökning tändningsspänning till LogMASTER

Om det saknas tändningsspänning till LogMASTER blinkar det inte i dioden.

• För att felsöka behöver man lossa kontaktstycket till LogMASTERN, mät om det finns 12V på stiftet som är märkt med Ignition i bilden med fordonets tändning på.
  • Finns 12V kontakta Dataväxt för vidare hjälp. Klicka på chatsymbolen nere till höger så hjälper vi dig!
  • Saknas 12V på stiftet till tändning följ då kabeln för att se var i fordonet den är kopplad och mät om det finns 12V spänning på den platsen. Finns spänning där är kabeln till LogMaster trasig.
  • Om det inte finns 12V kontrollera om det är en säkring i traktorn som är trasig till den funktionen som vi kopplat på för att få tändningsspänning.
  • När det finns tändningsspänning så blinkar dioden på LogMASTER. Det ska nu visa tändningsspänning på fordonet i Dataväxt appen eller under LogMASTER i Dataväxt programmet

Uppdaterad den 7 september, 2021