1. Hem
  2. Displayer och autostyrning
  3. FmX
  4. FmX – Ändra EGNOS-satellit

FmX – Ändra EGNOS-satellit

Följande beskrivning guidar dig igenom att ändra/byta EGNOS-satellit för displayen FmX.

FmX

1. Tryck Inställningar och markera GPS-Mottagare. Finns som undermeny till det guidnings/autorstyrningsalternativ som passar dig. Tryck Diagnostik
2. Nu trycker du AgRemote, och får upp en ny konfigurationsmeny med ”egna” knappar
3. Stega dig fram med > tills du når Configuration, tryck  och stega sedan fram till DGPS Configuration
4. Tryck  tills det står SBAS Sats. Genom ett tryck på > markeras en  runt satellitnamnet, stega med ∨/∧ fram till rätt namn och byt sedan med > för att kunna välja status för respektive satellit. Här väljer du Auto Heed för den satellit som skall läggas till
5. Bekräfta med ↵, du kan nu trycka OK på FmX skärmen och sedan återgår still startfönstret

datavaxt-logotrimble-logo

Manual ID: GPS-1
Rev dat: 2011-03-31