1. Hem
  2. Displayer och autostyrning
  3. FmX
  4. Installation fotpedal FmX EZ-Pilot
  1. Hem
  2. Tillbehör
  3. Installation fotpedal FmX EZ-Pilot

Installation fotpedal FmX EZ-Pilot

Följande beskrivning guidar dig igenom installation för fotpedal på displayen FMX. En fotpedal ger dig möjlighet att aktivera EZ-Pilot med foten istället för att trycka på skärmen.

FMX

1. Se till att strömmen är bruten till FMX EZ-Pilot
  2. R1-kontakten på fotpedalkabeln (hane) ansluts till R1-kontakten (hona) på EZ-Pilot kablaget.
  3. P1-kontakten (tunn kabel med högtalare, nummer 6 & 7 i bilden nedanför) ansluts till port A på baksidan av FMX-skärmen.72
  4. Starta FmX73
  5. Tryck, markera EZ-pilot och tryck på ”inställning”74

6. Tryck på fliken ”Aktiv75
  7. Tryck på nedåt-pilen vid ”Extern brytare” och välj ”Extern aktivering
  8. Nu kan EZ-pilot aktiveras via fotpedalen.

datavaxt-logotrimble-logo

Manual ID: FMX-Fotpedal
Rev dat: 2012-08-14