1. Hem
  2. Programvaror
  3. Instruktioner för att byta lösenord

Instruktioner för att byta lösenord

Denna instruktion är till för dig som behöver verifera din e-post och byta till ett nytt lösenord i samband med förbättringar kring säkerheten på ditt Dataväxt-konto 2018-10-29.

1. Klicka på knappen ”Har du glömt ditt lösenord?”.

2. Fyll i din e-postadress i rutan och klicka på knappen ”Skicka verifieringskod”.

3. Nu har det kommit en 6-siffrig kod till din e-postadress som du behöver fylla i under rutan ”Verifieringskod”. Därefter klickar du på den gröna knappen ”Fortsätt”.

4. Nu ska du slutligen välja ett lösenord för ditt konto, det behöver vara minst 8 tecken med en stor bokstav och en siffra. Slutför men knappen ”Fortsätt”.

5. Du ska nu loggas in automatiskt och samma inlogg har du för alla tjänster från Dataväxt.

Mycket nöje önskar Team Dataväxt!

Uppdaterat den oktober 29, 2018