Lägg till användare

För att lägga till en användare gör följande:

1. Gå in i mobilappen ”DataVäxt Mobil” och se till att du är inloggad
  2. Klicka sedan på knappen ”Verktyg” därefter ”Lägg till användare”.
  3. Här fyller du i e-postadressen på användaren du vill knyta till klienten. Fortsätt genom att klicka på knappen ”Lägg till”.
  4. Nu har du delat ut klienten till användaren och du kan välja vilka rättigheter användaren ska ha genom att bocka i och ur i listan som finns på sidan.

Skulle användaren inte ha ett DataVäxt-konto innan så skapas det automatiskt ett konto och han/hon får ett mail med inloggningsuppgifter.

Har användaren redan ett konto får hen ett meddelande per mail om att du har delat ut den aktuella klienten.