1. Hem
  2. Programvaror
  3. DataVäxt
  4. Så här byter eller återställer du ditt lösenord

Så här byter eller återställer du ditt lösenord

Återställa lösenordet

Om du har glömt bort ditt lösenord eller vill byta det gör du följande:

1. Klicka på följande länk för att komma till mobilappens webbgränssnitt: m.datavaxt.se.
  2. Välj sedan det tredje alternativet ”Från webben”. Det du gör nu är att du loggar in på vår mobilapp genom datorn.
  3. Sedan klickar du på texten ”Glömt lösenord113
  4. Fyll i din e-postadress, gå sedan till din e-post och titta efter ett nytt mail du ska ha fått. Det kan ta upp till 5 minuter, skulle du ända inte fått något mail, kolla mappen för skräppost.I ditt mail har du blivit tilldelat ett nytt lösenord. Skulle du vilja byta det gör du följande:

Byta lösenordet

1. Klicka på följande länk för att komma till mobilappens webbgränssnitt: m.datavaxt.se.
  2. Logga sedan in med e-post och det lösenord du nyss fått via återställningen.
  3. Gå vidare genom att välja din klient (om du har flera) och aktuellt årtal. När du sedan har kommit fram till startsidan, välj ”Verktyg” och sedan ”Byt lösenord”. Här skriver du in det gamla lösenordet du fick på mailen och skrivet in ett nytt. Detta används för att logga in på nytt i våra mobilappar samt till Webcenter på ditt DataVäxt-program i datorn.