1. Hem
  2. Programvaror
  3. LogMASTER
  4. Ta bort maskinrättigheter LogMASTER

Ta bort maskinrättigheter LogMASTER

Maskinrättigheter fungerar som så att om man har valt att lägga in maskinrättigheter på minst en maskin/användare så kommer man behöva lägga in det på alla maskiner/användare.

Gör följande för att ta bort maskinrättigheter

1. Gå till LogMASTER-portalen och klicka på Inställningar –> Maskinrättigheter
    (det är endast tekniska ägaren av LogMASTER som kan hantera denna vy)
  2. Klicka på knappen ”Lägg till begränsning”
  3. Välj sedan en användare i listan och klicka på papperskorgen för varje maskin som finns i listan. Detta tar inte bort någonting utan endast att användaren inte längre har några restriktioner utan att man ser alla fordon som har LogMASTER.
  4. När listan är helt tom och man kommer tillbaka till startsidan för ”Maskinrättigheter” där det står att det inte finns några begränsningar inlagda, då har man tagit bort alla restriktioner och alla utdelade användare på den aktuella klienten kommer åt allting.

Se följande 2 bilder nedan.

Uppdaterad den 14 april, 2021