Ta bort utdelning

För att ta bort en användare gör du följande:

1. Gå in i mobilappen ”DataVäxt Mobil” och se till att du är inloggad
  2. Klicka sedan på knappen ”Verktyg” därefter ”Lägg till användare”.
  3. Här hittar du en lista på alla användare som är knutna till den aktuella klienten du valt. För att ta bort en användare klickar du på papperskorgen till höger och verifierar sedan med ”OK”.
  4. Nu har du tagit bort användaren och hen kommer att bli utloggad ur appen och inte längre se din klient. Skulle du ångra dig är det bara att lägga till användaren igen och be hen att logga in igen.

Lycka till!

Uppdaterad den 20 april, 2016