1. Hem
  2. Displayer och autostyrning
  3. FmX
  4. Uppdatering av Trimble FMX & Aktivering av RTX

Uppdatering av Trimble FMX & Aktivering av RTX

1. Ladda ner den senaste mjukvaran till din FMX-display och spara den lokalt på datorn via denna länk:
    http://support.datavaxt.se/support/uppdatering-rtx/
  2. Leta upp filen du laddat ner och öppna den, högerklicka sedan på filen som heter ”v10.13_FmX_Display_Firmware.upg” och välj ”Kopiera”.
    Beskär bilden
  3. Gå in på ditt USB-minne och högerklicka (OBS: EJ I NÅGON MAPP) välj ”Klistra in”.
    Så här ska det se ut när du klickar in dig på USB-minnet.
  4. Ta med ditt USB-minne och sätt det i din FMX-display och slå sedan igång skärmen.
  5. Tryck på ”Uppgradera” efter uppstart!
  6. Tryck på display och markera programvaran ”v10.13” och tryck sedan på ”Uppgradera”
  7. Tryck på verktyg
  8. Tryck på GPS-mottagare och sen Inställning
  9. Fyll i lösenordet 2009
  10. Tryck på korrektioner och välj RangePoint RTX
  11. Tryck på Frekvenser uppe till vänster
  12. Tryck på frekvensrutan
  13. Fyll i den nya frekvensen 1545.4900
  14. Tryck på Baudflödesrutan och välj 2400 bps Tryck på OK, nu är signalen korrekt inställd!
Uppdaterat den mars 15, 2019