1. Hem
  2. Displayer och autostyrning
  3. FmX
  4. Uppdatering av Trimble FMX & Aktivering av XFill

Uppdatering av Trimble FMX & Aktivering av XFill

1. Ladda ner den senaste mjukvaran till din FMX-display och spara den lokalt på datorn via denna länk:
    http://support.datavaxt.se/support/uppdatering-rtx/
  2. Leta upp filen du laddat ner och öppna den, högerklicka sedan på filen som heter ”v10.13_FmX_Display_Firmware.upg” och välj ”Kopiera”.
  3. Gå in på ditt USB-minne och högerklicka (OBS: EJ I NÅGON MAPP) välj ”Klistra in”.

Så här skall det se ut när du klickar in dig på USB-minnet.
  4. Ta med ditt USB-minne och sätt det i din FMX-display och slå sedan igång skärmen.
  5. Tryck på ”Uppgradera” efter uppstart!
  6. Tryck på display och markera programvaran ”v10.13” och tryck sedan på ”Uppgradera”
  7. Tryck på verktyg
  8. Tryck på GPS-mottagare och sen Inställning
  9. Fyll i lösenordet 2009
  10. Tryck på korrektioner och välj CenterPoint RTK
  11. Tryck på XFill uppe till vänster
  12. Tryck på Backupkälla och välj XFill
  13. Tryck på frekvensrutan
  14. Fyll i den nya frekvensen 1545.4900
  15. Tryck på Baudflödesrutan och välj 2400 bps Tryck på OK, nu är signalen korrekt inställd!
Uppdaterat den mars 22, 2019