1. Hem
  2. Displayer och autostyrning
  3. TMX-2050
  4. Uppdatering och aktivering av RTX-15 – Trimble TmX 2050

Uppdatering och aktivering av RTX-15 – Trimble TmX 2050

OBS! Tryck här för att gå direkt till aktivering av RTX (bild 12)

1. Ladda ner den senaste mjukvaran till din TMX-display och spara den lokalt på datorn via denna länk:
    http://support.datavaxt.se/support/uppdatering-rtx/
  2. Leta upp filen du laddat ner och öppna den, högerklicka sedan på filen som heter ”TMX-2050_v5.60.000.37.4” och välj ”Kopiera”.
  3. Gå in på ditt USB-minne och högerklicka (OBS: EJ I NÅGON MAPP) välj ”Klistra in” så att filen sparas ”rakt” på USB-minnet.
  4. Så här skall det se ut när du klickar in dig på USB-minnet. Den komprimerade TMX-mappen ska alltså ligga som en egen mapp bland dom andra på minnet, om det finns några sedan tidigare vill säga!
  5. Tryck på ”App Central”
  6. Tryck på den blåa cirkeln med ett +.
  7. Tryck på det lilla minneskortet, ikonen näst högst upp.
  8. Tryck på USB-enhet på vänster sida i rutan.
  9. Tryck på TMX-filen
  10. Tryck på ”Starta om” för att starta uppgraderingen, efter omstarten kommer displayen arbeta 5-10 minuter. Nu är skärmen uppgraderad!Lås Upp Displayen
  11. Först krävs en QR-kod (som bilden under) som du kan få genom att kontakta dataväxt.Aktivering av RTX
  12. Tryck på appen App Central.
  13. Tryck sedan på plustecknet nere i det högra hörnet. Tryck sedan på symbolen för QR-läsaren. När QR-läsaren startar startas automatiskt kameran i TMX displayen.
  14. Håll upp den QR-kod som har blivit skickad till dig framför kameran. När kameran stänger ner sig automatiskt utan att säga någonting har TMX displayen godtagit QR-koden.

Inställning av RTX15

1. Starta Precision IQ-appen.
  2. Tryck på GNSS-rutan uppe till vänster.
  3. Tryck på Redigera
  4. Tryck på Korrigeringskälla
  5. Välj RangePoint RTX
  6. Tryck på Positionskvalitet och välj ”Favoriserad tillgänglighet”
  7. Tryck på ”Inställning”
  8. Tryck på ”Frekvens”
  9. Tryck på ”Anpassad”
  10. Skriv in den nya frekvensen 1545.4900 och bekräfta med grön bock
  11. Tryck på Överföringshastighet (Baud Rate)
  12. Välj 2400
  13. Nu är signalen rätt inställd med den nya frekvensen!