1. Hem
  2. Displayer och autostyrning
  3. Uppdatering EZ-Guide 250 – Ny EGNOS-signal
  1. Hem
  2. EZ-Guide 250
  3. Uppdatering EZ-Guide 250 – Ny EGNOS-signal

Uppdatering EZ-Guide 250 – Ny EGNOS-signal

Denna uppdatering är till för din EZ-Guide 250-display för att säkerställa fortsatt funktion med den nya EGNOS-signalen som togs i drift höst 2018.

1. Ladda hem uppdateringsfilen genom knappen ovan och spara den lokalt på din dator.
  2. Packa upp mappen (Extrahera…) och kopiera mjukvarufilen samt språkfilen till ett USB-minne. (OBS! Spara filerna direkt på USB-minnet och inte i någon undermapp)
  3. Sätt i USB-minnet i din display, displayen kommer säga att det finns ny mjukvara och att man måste bekräfta installationen med ”OK”.

Uppdateringen startar.
Efter uppgraderingen är slutförd startar skärmen om automatiskt.

När skärmen har startat upp får man välja måttenhet (Meter), typ av antenn (AG15). Sedan kommer displayen säga att det finns språk att installera, välj Svenska.

Nu är displayen uppgraderad.
Gå till följande meny för att ställa in korrekta värden för EGNOS-signalen:

1. Tryck på Verktyget på höger sida, välj ”GPS setup”
  2. Välj Egnos
  3. Välj Egnos-satellit nummer 123
  4. Välj SBAS-värdet ”Bra”
  5. Välj AG15.

Nu är din display uppgraderad och korrekt inställd för den nya EGNOS-satelliten!

Uppdaterat den oktober 8, 2018