Uppdatering RTX

Viktigt meddelande: I månadsskiftet maj-juni 2019 kommer RTX 15 att byta signalfrekvens. Det innebär att du måste uppdatera programvaran i din GPS-display för att kunna fortsätta ta emot signalen.

Klicka på din GPS-display för mer information

CFX-750

FmX

Har man inte möjlighet att ladda ner och kopiera filerna till ett USB-minne kan man beställa ett förprogrammerat USB-minne som bara är att sätta i din GPS-display, instruktioner skickas med USB-minnet!

Fyll då i formuläret nedan för att få ett USB-minne förprogrammerat till en kostnad av 200 kr exkl. moms.

Uppdaterat den juni 4, 2019