1. GNSS-support

GNSS-support

Ring oss! Supporten är viktig del av vår verksamhet och vi löser de flesta problem över telefon. Behöver du hjälp på plats skickar vi ut någon av våra servicetekniker.

Supportavtal

Med supportavtal når du våra tekniker 7-22 alla dagar i veckan, från 1 mars till 31 oktober. Är det många som ringer? Vi garanterar återkoppling inom 20 minuter!

Ett års supportavtal ingår alltid när man köper en autostyrning och kan därefter förlängas årsvis. På datavaxt.se/tecknasupportavtal kan du teckna ett nytt avtal om du inte redan har ett.

Utan giltigt supportavtal hänvisar vi till vår växel 0514-650 200 under ordinarie kontorstid (mån-fre 8-12, 13-16).

Så här gör du!

1. Ring vår GNSS-support på 0514-650 210
  2. Knappa in din sexsiffriga servicetag (finns klistrad på din display)

Kontakta oss gärna om du har några frågor!